Voor alle paramedische beroepsgroepen

Onze praktijksoftware is afgestemd op het werkproces van (geëntegreerde) eerstelijns en tweedelijns paramedici. James biedt een passende oplossing voor o.a.: Fysiotherapie, Ergotherapie, Oefentherapie, Ceasar en Mensendieck, Revalidatiegeneeskunde, Logopedie, Psychologie, Orthomanuele geneeskunde, Huidtherapie, Podotherapie en Osteopathie.

Staat uw beroep er niet tussen? Neem contact met ons op om te zien hoe James uw werkproces kan optimaliseren.

Krachtige basisfuncties

James onderscheidt zich in zijn sterke basisfuncties, zoals de agenda, het patiëntendossier, de declaratiefunctie en het patiëntenportaal. Iedere module heeft mogelijkheden en een flexibiliteit die u niet zomaar in een ander softwarepakket vindt, terwijl het programma toch eenvoudig blijft.

Een uniek item is de flexibiliteit van het patiënten dossier. U bepaalt welk onderdeel u wilt hebben en waar. Zo past James niet alleen bij iedere paramedische beroepsgroep, maar ook bij iedere individuele werkwijze. Bekijk onze productpagina voor een uitgebreide indruk van de applicatie.

Beroepsspecifieke functies

Naast onze hoofdfunctionaliteiten hebben we voor een aantal beroepsgroepen specifieke onderdelen ontwikkeld. Klik hieronder op uw beroepsgroep om te zien wat James extra biedt voor uw werkproces.

Let op; de functionaliteit voor Fysiotherapie geldt ook voor Ergotherapie, Oefentherapie, Manuele therapie en Ceasar & Mensendieck.

Psychologie

James voor

Huidtherapie

Huidtherapie

Logopedie

Orthomanuele geneeskunde

Multidisciplinair

James voor

Acupunctuur

Acupunctuur

Sanne HeemskerkParamedische Beroepen