Software voor Logopedie

NVLF partner

Als partner van de NVLF weten wij de meerwaarde van een goede samenwerking tussen praktijk, beroepsgroep en softwareleverancier. Zo zijn wij altijd op de hoogte van alle veranderingen in het zorglandschap, die wij dankzij onze flexibele technologie bovendien snel kunnen implementeren.

Wij gebruiken de ideeën en praktische tips van onze logopedisten om James nóg handiger te maken, en onze logopedisten kunnen onderling profiteren van elkaars ervaring met de software.

Actie

Speciaal voor u als lid van de NVLF heeft James Software deze actie voor logopediepraktijken:

15% korting op licentiekosten (vanaf €49/mnd)

De actie loopt tot 31 december 2019!

Wat is uw beleving?

We maken in ons privé leven probleemloos gebruik van smartphones, cloud-opslag en social media. Deze ervaring schept verwachtingen voor het gebruik van software voor Logopedisten. Door deze veranderde beleving van digitale middelen en technologische ontwikkelingen, hebben gebruikers steeds minder begrip voor ouderwetse en moeilijk te hanteren praktijksoftware. De moderne behandelaar heeft behoefte aan eenvoudige en flexibele software die tegelijkertijd inspeelt op sociale samenwerkingstools (chat functie), het optimaal gebruik van mobiele apparaten en de mogelijkheden van de Cloud.

Doelmatig werken

Bij de ontwikkeling van James hebben we goed gekeken hoe behandelaren en praktijkassistenten werken. Het resultaat: James bespaart u muiskilometers en maakt intuïtief werken mogelijk. Zo hoeft u niet meer te bladeren in agenda, want James toont de beschikbare plaatsen in één oogopslag. Veel activiteiten zoals patiëntdossiers openen en het factureren van consulten kunt u direct vanuit de agenda doen zonder hiervoor eerst zorgtrajecten te registreren. Vanuit het To Do overzicht kunt u over alle agenda’s heen zien welke afspraken nog niet zijn doorgeboekt. Hiermee voorkomt u dat u een declaratie mist.

Dossier op maat & Audit proof

U kunt in James uw eigen dossiertemplates en klinimetrie samenstellen. Er zijn standaarddossiers aanwezig, maar u kunt deze ook aanpassen naar uw wensen. De uitkomsten van de CELF test kunt u eenvoudig in het dossier vastleggen. Velden die u in het dossier invult kunt u elders terug laten komen, bijvoorbeeld in een conclusie, zodat u geen gegevens dubbel hoeft in te voeren. Patiënten kunnen via het patiëntenportaal delen van het dossier in zien of een vragenlijst invullen.

Eenvoudig declareren

James toont direct de status van de declaraties die u aan de zorgverzekeraar heeft gestuurd. Afgekeurde regels kunt u eenvoudig openen, aanpassen en opnieuw indienen. Crediteren is nooit nodig, want James maakt alleen factuurnummers aan voor door de zorgverzekeraar geaccepteerde bedragen. Jaarlijks worden de contracten met tarieven voor de zorgverzekeraars automatisch bijgewerkt.

Levert u onverzekerde zorg, dan kunt u direct vanuit de agenda afspraak uw (verzamel)factuur printen op uw eigen factuurachtergrond. James heeft een geïntegreerde koppeling met de boekhoudpakketten Exact Online en Twinfield. U kunt verkoopboekingen en debiteuren ook exporteren naar Excel en importeren in een boekhoudpakket naar keuze.

Overstappen

De gedachte om over te stappen geeft menig praktijkeigenaar allerlei hoofdbrekens. Kan ik mijn patiëntgegevens overzetten inclusief de dossiers? Hoe gaat het met de boekhouding? Hoeveel tijd en energie moet ik en mijn behandelaren erin stoppen om alles weer opnieuw eigen te maken? En hoe is het geregeld met de beveiliging van de gegevens?

Diverse andere logopedisten hebben ook geworsteld met dit soort vragen. Ons team staat voor u klaar en begeleidt u van A tot Z tijdens de overstap naar James.

Nieuwsgierig?

Vraag een gratis demo aan, of bezoek bovenin onze Productpagina voor een verdere indruk van onze applicatie.

Demo aanvragen
Sanne HeemskerkLogopedie