Software voor Multidisciplinaire praktijk

Multidisciplinaire praktijk

In James kunt u een multidisciplinaire praktijk inrichten. Binnen de administratie van één praktijk kunnen meerdere paramedische beroepen naast elkaar werken en verschillende locaties worden aangemaakt. Het is ook mogelijk om een zorgcentrum te definiëren waar meerdere mono- of multidisciplinaire praktijken onder hangen.

Centrale agenda

In James kunt u de agenda over meerdere behandelaren en locaties bekijken. Per beroep kunnen afspraakredenen worden gedefinieerd, die vervolgens geactiveerd kunnen worden voor een specifieke behandelaar of locatie. De software beschikt bovendien over een telefoniste of call center rol. Telefonistes kunnen nieuwe patiënten vereenvoudigd registreren en afspraken maken, maar hebben geen inzage in de medische dossiers.

Online portaal voor patiënten

Het patiëntenportaal van James kan aan de website van uw praktijk gekoppeld worden. Hier kunnen patiënten zichzelf registreren en een intake invullen of een afspraak maken. U bepaalt zelf welke afspraaktypes online ter beschikking worden gesteld, en kunt per beroep en specifieke klacht een passend intake formulier tonen. Een ingevuld intake formulier wordt automatisch opgeslagen in het EPD van de patiënt. Patiënten die zich online registreren worden inzichtelijk gemaakt door een aparte status in het “to do” overzicht van de praktijk.

Verslaglegging per professie

De applicatie beschikt over de mogelijkheid uw eigen dossiersjablonen samen te stellen. U kunt één of meerdere standaard dossiers per beroepsgroep samenstellen. Voor diverse beroepen hebben wij alvast dossiersjablonen voor u opgesteld conform de verslagleggingsrichtlijnen van de verschillende beroepsverenigingen. Deze kunt zelf nog aanpassen indien gewenst. James beschikt daarnaast over een bibliotheek met meetinstrumenten die u eenvoudig aan een dossier toevoegt.

James kan in het dossier automatisch een samenvatting / journaal maken van de gegevens die u registreert tijdens het consult. Deze kunt u opnemen in een brief naar bijvoorbeeld de huisarts.

Gescheiden financiële instellingen

Per professie kunt u uw eigen factuurachtergrond instellen. Ook ruimte op de polis kan per beroep bij een patiënt worden vastgelegd, in stuks, bedrag of aantal minuten. Zo wordt altijd de juiste debiteur geselecteerd (patiënt of verzekeraar).

Naast contracten met zorgverzekeraars kunt u in James ook contracten aanmaken met bedrijven of instellingen. Consulten voor bijvoorbeeld werknemers van een bedrijf kunnen periodiek individueel of via een verzamelfactuur worden gefactureerd.

Omzet en onderhanden werk

Omzet en onderhanden werk worden gesplitst per professie. Voor iedere beroepsgroep kunnen grootboekrekeningen worden gedefinieerd die worden gebruikt voor de automatische uitwisseling met Exact Online of Twinfield. Een export naar Excel die u kunt gebruiken voor een boekhoudpakket naar keuze is ook mogelijk. In James kunt u bovendien management rapportages omzet en onderhanden werk uitdraaien per beroepsgroep en behandelaar.

Nieuwsgierig?

Vraag een gratis demo aan, of bekijk onze Productpagina voor informatie over de basisfunctionaliteiten van James.

Demo aanvragen
Rick BijsterveldMultidisciplinaire praktijk