Software voor Orthomanuele Geneeskunde

Orthomanuele artsen

James is de eerste softwareleverancier die speciaal voor de beroepsgroep orthomanuele artsen functionaliteit heeft ontwikkeld in nauwe samenwerking met Vincent Hesselink van OMG.

Digitale kaart Orthomanuele Geneeskunde

James heeft een dossier ontwikkeld waarin de orthomanuele arts eenvoudig de stand van de wervels, de bekkenstand, de ribposities en de formules kan weergeven. De bijbehorende tekenset bestaat uit circa 30 symbolen waarmee onder andere complicaties en corpora / scoliose weergegeven kunnen worden. Er kan met kleuren worden gewerkt om een duidelijk onderscheid te maken tussen de diagnose en de voortgang van de behandeling. Het dossier is zo ontworpen dat dit ook eenvoudig op een tablet kan worden gebruikt. Bij het ontwerp hebben we gezamenlijk gestreefd naar een efficiënte registratie die de snelheid van een snel schrijvende arts op z’n minst evenaart. Alleen zijn nu de gegevens direct digitaal beschikbaar.

Uw werkprocessen stroomlijnen

James maakt het mogelijk om uw activiteiten zo efficiënt mogeljk te verrichten. Patiënten kunnen via uw website rechtstreeks afspraken maken in uw James agenda. Dit gaat via het patiëntportaal waarin u ook een intakeformulier kunt laten invullen. Intakeformulieren worden direct aan het patiëntendossier gekoppeld.

Dossierprotocollen kunt u volledig naar uw wensen inrichten, zo uitgebreid of minimalistisch als u wilt. Vanuit de agenda kunt u voor consulten direct een factuur printen of het consult klaarzetten om te declareren via Vecozo. Verkoopboekingen kunt u exporteren naar Excel of ’s nachts automatisch laten inlezen in de boekhoudsoftware van Exact Online of Twinfield.

Kwaliteitsmanagement*

James biedt u de mogelijkheid om aan patiënten waarvan de behandeling is beëindigd  via Qualiview een klanttevredenheidsonderzoek per e-mail te sturen. Denkt u daarbij aan vragen als “in hoeverre zijn de met u afgesproken behandeldoelen gehaald” en “zou u onze praktijk aanbevelen bij familie en vrienden”. Deze kunt u gebruiken om uw dienstverlening te verbeteren maar ook in de onderhandelingen met zorgverzekeraars.

Nieuwsgierig?

Vraag een gratis demo aan, of bezoek bovenin onze Productpagina voor een verdere indruk van onze applicatie.

Demo aanvragen
Sanne HeemskerkOrthomanuele Geneeskunde