Software voor Podotherapie

Podotherapie

Als podotherapeut is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de diensten van uw software leverancier. Bij James weten wij dat u meer verwacht dan goed werkende praktijksoftware alleen. Niet voor niets zijn “Luisteren naar de klant” en “Service met een glimlach” twee van onze kernwaarden.

Wij geloven dat een praktijk het meest gebaat is bij praktijksoftware die gebruiksvriendelijk is en gericht is op het zo efficiënt mogelijk ondersteunen van de dagelijkse werkprocessen. Het begint met een prettige en overzichtelijk applicatie, waarin u tegelijkertijd snel en foutloos kunt werken.

Speciaal voor podotherapie

James ondersteunt veranderende eisen vanuit overheid, beroepsgroep en verzekeraar door het creëren van flexibiliteit, van gebruiksvriendelijke, intuïtieve software en het snel ontwikkelen van nieuwe relevante functies.

Specifiek voor podotherapeuten hebben wij de jaarlijkse oproepen per brief of e-mail, de mogelijkheid tot het parkeren van een consult zodat de patiënt maar één factuur krijgt, de mogelijkheid tot het elektronisch declareren naar zorggroepen, overzichten van de gedeclareerde zorgprofielen en een koppeling met DM Voetzorg.

Flexibele dossiers

James beschikt over standaard dossiers voor podotherapie volgens de NVvP richtlijn. U kunt een standaard dossier aanpassen aan uw wensen of zelf een eigen behandeldossier opbouwen, bestaand uit rode vlaggen, vrije tekstvelden, meerkeuzevragen etc. U kunt aan ieder soort dossier eenvoudig klinimetrie of bijvoorbeeld nieuwe (jaar)controles toevoegen.

Online patiëntenportaal

Het patiëntenportaal bespaart kosten door een hogere efficiency en vergemakkelijkt de communicatie met uw patiënten. Resultaat: een hogere klanttevredenheid en snellere informatiewisseling. Het cliëntportaal van James biedt uitstekende oplossingen voor online triage, afspraken, vragenlijsten en anamnese. Bovendien kunnen podotherapie praktijken hun cliënten om feedback vragen via een korte enquête of klanttevredenheidsonderzoek.

Slimme agenda

Als u een nieuwe afspraak maakt hoeft u nooit meer te zoeken naar een vrije plek in uw agenda. James ziet deze en presenteert ze aan u op basis van uw wensen (een specifieke datum, dag, behandelaar, locatie). Vanuit de agenda kunt u bovendien dossiers van patiënten openen, consulten aanmaken, en factureren, waardoor u efficiënter werkt. V

Diabetische voetzorg

Voor uw Diabetes Mellitus (DM) patiënt zet u in één keer het zorgprofiel voor alle kwartalen van het kalenderjaar klaar. Met hetzelfde declaratieproces declareert u gewone consulten en zorgprofielen, deze worden wel in aparte declaraties geplaatst. Wij hebben heldere jaar- en kwartaaloverzichten beschikbaar waarin u per patiënt kunt zien welk zorgprofiel u heeft gedeclareerd en of dit is goedgekeurd door de verzekeraar.
Ook kun je in James met speciale consulten de ketenzorgbezoeken vastleggen omdit later via een Excelbestand eenvoudig in het KIS te zetten. Elektronische declaraties (PM304) naar de zorggroep zijn ook mogelijk.

(Half)jaarlijkse oproepen

Als u patiënt de zolen heeft opgehaald maakt u in het dossier een oproep voor over een half jaar of jaar. U bepaalt zelf of dit een brief of e-mail moet worden. James geeft u een overzicht van alle oproepen die verstuurd kunnen worden, van daaruit kunt u makkelijk meerdere e-mails tegelijk versturen of meerdere brieven tegelijk downloaden naar uw pc.

Als u het patiëntportaal gebruikt kunt u ook een knop toevoegen aan uw oproep e-mail, waarmee de patiënt direct online een afspraak kan inplannen in uw agenda.

Nieuwsgierig?

Vraag een gratis demo aan, of bezoek bovenin onze Productpagina voor een verdere indruk van onze applicatie.

Demo aanvragen
Rick BijsterveldPodotherapie