Software voor Podotherapie

Podotherapie

Als podotherapeut is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de diensten van uw software leverancier. Bij James weten wij dat u meer verwacht dan goed werkende praktijksoftware alleen. Niet voor niets zijn “Luisteren naar de klant” en “Service met een glimlach” twee van onze kernwaarden.

Veranderingen in de gezondheidszorg ondersteunen

De veranderingen in de zorgmarkt volgen elkaar snel op. Dit wordt ingegeven door ontwikkelingen op uw vakgebied, druk vanuit overheid en zorgverzekeraars om de kosten te beteugelen en de steeds hogere verwachtingen van de patiënt. Centraal voor iedere praktijk staat daarom naast het leveren van kwaliteit steeds meer de doelmatigheid van de zorg en het zoveel mogelijk beperken van onnodige (administratieve) handelingen. James ondersteunt deze veranderende eisen door het creëren van flexibiliteit, van gebruiksvriendelijke, intuïtieve software en het snel ontwikkelen van nieuwe relevante functies.

Flexibele dossiers

James beschikt over standaard dossierprotocollen voor bijvoorbeeld voetcontrole of Diabetes Mellitus. Maar een podotherapie praktijk kan ook zelf een dossiertemplate samenstellen. Hierin plaatst u eenvoudig rode vlaggen, tekstvelden voor uw bevindingen, tabellen en meerkeuze vragen. Ook kunt u eenvoudig de Simm’s classificatie of de Foot Posture Index vastleggen. Verder zijn checklists en meetinstrumenten makkelijk toe te voegen aan een lopend dossier.

Online patiëntenportaal

Het patiëntenportaal bespaart kosten door een hogere efficiency en vergemakkelijkt de communicatie met uw patiënten. Resultaat: een hogere klanttevredenheid en snellere informatiewisseling. Het cliëntportaal van James biedt uitstekende oplossingen voor online triage, afspraken, vragenlijsten en anamnese. Bovendien kunnen podotherapie praktijken hun cliënten om feedback vragen via een korte enquête of klanttevredenheidsonderzoek.

Slimme agenda

Als u een nieuwe afspraak maakt hoeft u nooit meer te zoeken naar een vrije plek in uw agenda. James ziet deze en presenteert ze aan u op basis van uw wensen (een specifieke datum, dag, behandelaar, locatie). Vanuit de agenda kunt u bovendien dossiers van patiënten openen, consulten aanmaken, en factureren, waardoor u efficiënter werkt. Voor jaarlijkse of periodieke controle van patiënten genereert James automatisch een “to do” voor u.

Omzet zorgprofielen

Voor uw Diabetes Mellitus (DM) patiënt legt u het zorgprofiel vast. Voor ieder profiel is er een bepaald budget beschikbaar gesteld. Als na verloop van tijd blijkt dat het profiel niet volstaat kunt u deze aanpassen. Naast de bezoeken aan de medisch pedicure zal de patiënt met enige regelmaat voor controle uw praktijk bezoeken. James relateert ook deze omzet aan de zorgprofielen. Dit geeft u een getrouw beeld van de gerealiseerde omzet.

Financiële afhandeling van consulten

Declaraties voor verzekerde zorg voor zowel zorgprofielen (codes 9200) als prestaties (codes 9100) worden volledig ondersteund. Pas nadat uw verzekeraar een declaratie heeft geaccepteerd wordt een factuurnummer gegenereerd voor het geaccepteerde bedrag. Dit voorkomt crediteren in uw boekhouding en vermindert uw administratietijd. James heeft ervoor gekozen om geen eigen boekhoudmodule te maken, maar om te koppelen met de marktleiders Exact Online en Twinfield. U kunt verkoopboekingen en debiteuren ook exporteren naar Excel en importeren in een boekhoudpakket naar keuze.

Nieuwsgierig?

Vraag een gratis demo aan, of bezoek bovenin onze Productpagina voor een verdere indruk van onze applicatie.

Demo aanvragen
adminPodotherapie