Software voor Psychologie (GGZ)

Psychologie

Als psycholoog werkt u in een steeds veranderende arbeidsmarkt, waarin hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit van uw verslaglegging. De technische flexibiliteit van James zorgt dat u met deze veranderingen kunt meebewegen en uw dossiers kunt inrichten conform een richtlijn, of naar eigen inzicht.

Met James kunt u bGGZ declaraties indienen en DIS rapportages verzorgen. In 2016 koppelt James tevens met een ROM-portaal en in 2017 worden ook sGGZ declaraties mogelijk.

Bedrijf of instelling als opdrachtgever

Veel psychologie praktijken krijgen naast particuliere patiënten ook regelmatig werknemers van bedrijven en instellingen op consult. Een overeenkomst met een instelling kunt u eenvoudig als contract in James vastleggen, net zoals u dat gewend bent met verzekeraars.
U kunt verzamelfacturen opstellen voor uw opdrachtgever waarbij de patiëntgegevens zijn geanonimiseerd.

EPD op maat

U kunt in James uw eigen behandeldossiers en klinimetrie samenstellen. Er zijn standaarddossiers aanwezig die u kunt gebruiken, maar ook deze kunt u naar uw wensen aanpassen. Velden die u in het dossier invult kunt u elders automatisch terug laten komen, bijvoorbeeld in een conclusie, zodat u geen gegevens dubbel hoeft in te voeren. U kunt uw patiënt bovendien via het patiëntenportaal het eigen dossier (gedeeltelijk) in laten zien, of een vragenlijst in laten vullen. (EPD).

Doelmatig werken

Bij de ontwikkeling van James hebben we goed gekeken hoe behandelaren en praktijkassistenten werken. Het resultaat: James bespaart u muiskilometers en maakt intuïtief werken mogelijk. Zo hoeft u niet meer te bladeren in agenda, want James toont de beschikbare plaatsen in één oogopslag. Veel activiteiten zoals patiëntdossiers openen en het factureren van consulten kunt u direct vanuit de agenda doen. Vanuit het ToDo overzicht kunt u over alle agenda’s heen zien welke afspraken nog niet zijn doorgeboekt. Hiermee voorkomt u dat u een declaratie mist.

Patiëntenportaal

Steeds meer patiënten vinden het fijn een afspraak direct via uw website te maken. Wij maken dit mogelijk via het patiëntenportaal. Nieuwe patiënten kunnen zich hier registreren, direct een afspraak in uw agenda maken en alvast een intake formulier invullen die vervolgens wordt opgenomen in het dossier.

Informatiebeveiliging

Als psychologie praktijk bent u verplicht om te voldoen aan de strenge eisen conform NEN7510, de norm voor informatiebeveiliging in de gezondheidszorg. James Software voldoet aan de NEN7510 norm en draait in de cloud bij twee gecertificeerde datacenters. Valt het ene datacenter uit, dan draait James door in het andere. Inloggen gaat op basis van 2 factor authenticatie. Op deze manier nemen we een groot deel van de zorgen rondom informatiebeveiliging bij u uit handen.

Nieuwsgierig?

Vraag een gratis demo aan, of bezoek bovenin onze Productpagina voor een verdere indruk van onze applicatie.

Demo aanvragen
Rick BijsterveldPsychologie (GGZ)