Software voor Revalidatie Geneeskunde

Revalidatiegeneeskunde

James kan u als revalidatiearts ondersteunen in de samenwerking met een team van revalidatieprofessionals. De praktijksoftware ondersteunt multidisciplinair werken. Binnen één praktijk kunnen verschillende beroepen aangemaakt worden, ook is het mogelijk om een organisatie (zorgcentrum) aan te maken met daaronder meerdere praktijken. De applicatie is webbased en draait in de cloud, waardoor u vanaf iedere plek en met ieder apparaat (desktop, laptop, tablet en telefoon) kunt werken.

Revalidatiedossier

Als revalidatiearts bent u de hoofdbehandelaar en daarmee eigenaar van de dossiers van uw patiënten. Omdat u samenwerkt met andere disciplines zoals fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen, wilt u bepaalde informatie delen. Per patiëntdossier kunt u aangeven of en met welke professional u deze wilt delen. Het raadplegen van deze informatie door revalidatieprofessionals waar u mee werkt wordt vastgelegd in een log (wie, wanneer en wat). U kunt uw dossier in James helemaal naar uw eigen wensen of conform de richtlijn van de Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen inrichten.

Praktijkagenda

Als hoofdbehandelaar kunt u in de agenda kijken van de professionals waarmee u samenwerkt. Ook op patiëntniveau heeft u een overzicht van afspraken uit het verleden en in de toekomst. Door op een afspraak in de agenda te klikken kunt u de patiëntkaart openen en direct gekoppelde dossiers inzien. Verder kunnen vanuit de agenda direct consulten worden aangemaakt voor de financiële afwikkeling van afspraken.

Zorgvraagindex en DBC’s

Binnen een zorgtraject Revalidatiegeneeskunde kunt u de Zorgvraagindex vaststellen aan de hand van Participatieambitie, Externe factoren en Persoonlijke factoren. Daarnaast kunnen declaraties worden gedaan op basis van de DBC Revalidatiegeneeskunde. Op groepsafspraken kunt u activiteiten registreren in minuten, deze worden automatisch verdeeld over de DBC’s van de betreffende patiënten. De omzet uit DBC’s en onderhanden werk DBC’s kunt u als managementrapportage exporteren naar Excel.

Nieuwsgierig?

Bekijk dan onze Productpagina voor meer informatie over de algemene functies van James, of vraag een gratis demo aan.

Demo aanvragen
Rick BijsterveldRevalidatiegeneeskunde