Ergotherapie

Steeds meer ergotherapeuten werken als zelfstandige (extramuraal) en zijn voor de ondersteuning van hun praktijkvoering op zoek naar een elektronisch cliënten dossier (ECD). De moderne behandelaar heeft behoefte aan eenvoudige, moderne en flexibele cloud based software. Het enige wat u nodig heeft bij James is een internetverbinding om te kunnen beschikken over uw ECD. Erg handig als u op bezoek bent bij uw cliënt en via een tablet snel het dossier wilt bijwerken en eventueel een nieuwe afspraak wilt inplannen in de agenda.

Geen administratieve rompslomp

Het ECD van James is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt zelf bepalen wat u over therapieverloop van uw cliënten wilt vastleggen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van standaard dossiertemplates die u eventueel aanpast naar uw eigen inzicht. Kortom geen administratieve rompslomp, maar u legt alleen datgene vast wat van belang is. Ook kunt u snel vragenlijsten toevoegen aan het dossier. U kunt hierbij de denken aan Mini-Mental State examination, Val-doeltreffendheidsschaal en Tinetti Balanstest, etc. Cliënten kunnen via het cliëntenportaal delen van het dossier inzien en een vragenlijst zelf invullen.

Handige agenda

Als u een nieuwe afspraak maakt hoeft u nooit meer te zoeken naar een vrije plek in uw agenda. James ziet deze en presenteert ze aan u op basis van uw wensen (een specifieke datum, dag, behandelaar, locatie). Vanuit de agenda kunt u bovendien dossiers van cliënten openen, consulten aanmaken en factureren, waardoor u efficiënter werkt.  Ook kunt u de volledige cliëntenkaart openen vanuit de agenda en direct een rapportage maken voor de huisarts of een bericht versturen via Zorgmail. Voor periodieke controle van cliënten genereert James automatisch een “to do” voor u.

Eenvoudig factureren en declareren

James toont direct de status van de declaraties die u aan de zorgverzekeraar heeft gestuurd. Afgekeurde regels kunt u eenvoudig openen, aanpassen en opnieuw indienen. Crediteren is nooit nodig, want James maakt alleen factuurnummers aan voor door de zorgverzekeraar geaccepteerde bedragen. Jaarlijks worden de contracten met tarieven voor de zorgverzekeraars automatisch bijgewerkt.

Levert u onverzekerde zorg, dan kunt u direct vanuit de agenda-afspraak uw (eventueel geanonimiseerde) factuur printen op uw eigen factuurachtergrond. James heeft bovendien een geïntegreerde koppeling met de boekhoudpakketten Exact Online en Twinfield. U kunt verkoopboekingen en debiteuren ook exporteren naar Excel en importeren in een boekhoudpakket naar keuze.

Nieuwsgierig?

Vraag een gratis demo aan, of bezoek bovenin onze Productpagina voor een verdere indruk van onze applicatie.

Demo aanvragen
Sanne HeemskerkJames voor Ergotherapie