Onze partners

James werkt samen met verschillende partijen om kwaliteit en vooruitgang te garanderen. We stellen graag onze partners aan u voor.

NVLF

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. Haar 5.500 leden bestaan uit logopedisten met of in dienst van een eigen praktijk en logopedisten in het onderwijs en de gezondheidszorg. De NVLF ondersteunt haar leden zodat die hun cliënten/patiënten kwalitatief hoogstaande logopedische zorg kunnen bieden.

 

‘Zo gezegd, zo gedaan’

Samen met trainingsbureau ‘Zo gezegd, zo gedaan’ en het platform voor en door logopedisten ‘Wij Logopedisten’ werkt James aan het optimaliseren van haar praktijksoftware voor logopedisten. Niña van Wermeskerken is de drijvende kracht achter deze initatieven,  zij is logopedist, auditor en heeft diverse leidinggevende functies gehad in logopediepraktijken.

Flynth

Flynth is al meer dan 90 jaar dé Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener voor ondernemers, met 35.000 klanten, ruim 1.600 medewerkers en vestigingen door heel Nederland. De organisatie is sterk in onder andere het MKB en de zorg.

Naast het ondersteunen bij de financiële dienstverlening helpt Flynth hun klanten om kansen en mogelijkheden te creëren voor continuïteit en groei van hun bedrijf. Met gevoel voor ondernemerschap en een full-service dienstenpakket, inclusief innovatieve online diensten. Daarmee loopt Flynth voorop in de branche.

Netrom

NetRom Software BV ontwikkelt sinds 1998 bedrijfskritische applicaties voor Independent Software Vendors en steeds meer beursgenoteerde ondernemingen wereldwijd.

Netrom is ISO 9001-gecertificeerd en met ruim 210 universitair geschoolde systeemarchitecten, analisten en programmeurs maken zij software die zich onderscheidt in kwaliteit.

Previder

De datacenters van Previder zijn ingericht voor continue optimale beveiliging, koeling en stroomvoorziening. Previder levert harde garanties om de beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van data te garanderen. Wij zijn trots om certificeringen zoals NEN7510, ISO9001:2015, ISO27001:2013 te hebben. Hierdoor wordt de integriteit en vertrouwelijkheid van klantgegevens gewaarborgd.

Call Care

Call Care is een callcenter met ruim 15 jaar ervaring, dat zich specialiseert in het verlenen van telefonische bereikbaarheidsdiensten aan bedrijven in het MKB.

De callcenter diensten variëren van de telefoonservice voor kleine bedrijven en het beheren van agenda’s voor zorgspecialisten tot het leveren van maatwerk bij de opvang van de overflow voor middelgrote ondernemingen.

Sanne HeemskerkOnze partners