Partners

Onze partners

James werkt samen met verschillende partijen om kwaliteit en vooruitgang te garanderen. We stellen graag onze partners aan u voor.

NVLF

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. Haar 5.500 leden bestaan uit logopedisten met of in dienst van een eigen praktijk en logopedisten in het onderwijs en de gezondheidszorg. De NVLF ondersteunt haar leden zodat die hun cliënten/patiënten kwalitatief hoogstaande logopedische zorg kunnen bieden.

 

Call Care

Call Care is een callcenter met ruim 15 jaar ervaring, dat zich specialiseert in het verlenen van telefonische bereikbaarheidsdiensten aan bedrijven in het MKB.

De callcenter diensten variëren van de telefoonservice voor kleine bedrijven en het beheren van agenda’s voor zorgspecialisten tot het leveren van maatwerk bij de opvang van de overflow voor middelgrote ondernemingen.

Flynth

Flynth is al meer dan 90 jaar dé Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener voor ondernemers, met 35.000 klanten, ruim 1.600 medewerkers en vestigingen door heel Nederland. De organisatie is sterk in onder andere het MKB en de zorg.

Naast het ondersteunen bij de financiële dienstverlening helpt Flynth hun klanten om kansen en mogelijkheden te creëren voor continuïteit en groei van hun bedrijf. Met gevoel voor ondernemerschap en een full-service dienstenpakket, inclusief innovatieve online diensten. Daarmee loopt Flynth voorop in de branche.

Netrom

NetRom Software BV ontwikkelt sinds 1998 bedrijfskritische applicaties voor Independent Software Vendors en steeds meer beursgenoteerde ondernemingen wereldwijd.

Netrom is ISO 9001-gecertificeerd en met ruim 210 universitair geschoolde systeemarchitecten, analisten en programmeurs maken zij software die zich onderscheidt in kwaliteit.

Sentia

Sentia is een ISO gecertificeerde hybride managed hosting partner voor de zakelijke markt. Met een team van professionals leveren zij hybride hosting oplossingen vanuit hun datacenters in Nederland en de Public Cloud, waarbij de beveiliging van vitale informatie en de kwaliteit van hun dienstverlening voorop staat.

 

Sanne HeemskerkOnze partners