Releasenotes overzicht

Overzicht releasenotes

Informatie over de laatste wijzigingen in James leest u hier.

 

Releasenotes 4 juni 2021

Een aantal kleine, maar handige verbeteringen: Patiëntnummer in de afspraak, aanpassingen waardoor minder zorgtrajecten worden aangemaakt, dossier export en meer.

Lees meer

Releasenotes 28 mei 2021

Deze update staat in het teken van de MDR (hulmiddelen), en de dossiertoevoeging die wij hebben gemaakt om aan de nieuwe regelgeving te kunnen voldoen.

Lees meer

Releasenotes 14 april 2021

Under construction

Lees meer

Releasenotes 9 maart 2021

Een grote update, met zorgtrajecten, vragenlijsten versturen per e-mail, het dossier weergeven in het dagjournaal en meer! Lees alles zorgvuldig door!

Lees meer

Releasenotes 5 februari 2021

Verbeteringen in het afspraak portaal, LDO en LDF versie 8.0, NIVEL koppeling logopedisten, het vinkje ‘aan huis bez.’ in de afspraak, nieuwe samenvoegvelden en nog meer!

Lees meer

Jaaroverzicht 2020

Een overzicht van de belangrijkste aanpassingen in 2020.

Lees meer

Releasenotes 22 december 2020

De opties ‘Verwijder consult’ en ‘Nieuw document’ zijn nu beschikbaar in het rechtermuisknop menu van de agenda afspraak.
Een referentienummer dat is ingevuld in de patiëntenkaart bij ‘Uw kenmerk’, komt nu ook op een instellingsfactuur.

Lees meer

Jaarwisselmail 12 december 2020

De jaarlijkse mail met informatie en actiepunten om u goed voor te bereiden op het nieuwe jaar.

Lees meer

Releasenotes 10 december 2020

Vanaf deze versie is het mogelijk om facturen naar Infomedics per mail aan uw patiënten te laten versturen. U stelt dit eenvoudig in:
Zet onder Praktijk > Algemeen bij het kopje ‘Financiële details’ de optie ‘Factoring facturen primair per e-mail’ op ‘Ja’. Sla onderin de pagina uw wijzigingen op.

Bugfixes;

  • Patiënten kunnen weer worden aangeboden bij QDNA.
  • De issue dat een dossier niet opgeslagen kon worden als een verplicht veld alleen met een spatie was gevuld, is opgelost.

Releasenotes 27 november 2020

Het zorgmailadresboek heeft een update gekregen.
Er is een extra factuurtemplate bijgekomen voor klanten (in plaats van patiënten) met minder persoonsgegevens er op. Onze supportmedewerkers kunnen u helpen als u deze optie wilt gebruiken.
Geannuleerde medewerkers worden alleen nog in financiële rapportages getoond als ze ook consulten in de gevraagde periode hebben.
De blanco pagina in Chrome bij verversen van de pagina is verholpen.

Releasenotes 13 november 2020

Als er een mail vanuit James naar de patiënt of derde wordt gestuurd (niet via zorgmail), is het vanaf nu mogelijk de verzenden vanaf het e-mailadres van de behandelaar, in plaats van dat van de praktijk. Zo kan de ontvanger de behandelaar rechtstreeks terugmailen.

Het is nu mogelijk meerdere standaardteksten tegelijk toe te voegen. De standaard witregel boven een toegevoegde standaardtekst is verwijderd.

De status ‘Openstaand’ is toegevoegd aan het declaratieoverzicht, deze toont alle declaraties met nog niet opgevolgde afwijzingen.

Lees meer

Vragen? Mail ons op support@james-software.nl!

Sanne HeemskerkReleasenotes overzicht